Pomaly pečené medom glazované bravčové mäso

Pomaly pečené medom glazované bravčové mäso

-- inzercia --

Dobrý pečený bôčik ešte nikomu neuškodil. Vychutnajte si ho teraz s vynikajúcou medovou omáčkou.

Zloženie:

  • 0,5 kg baby zemiakov
  • 0,5 kG mladej špargle
  • 1/4 šálky mladej cibuľky
  • 1,5 kg bôčiku
  • Soľ, podľa chuti
  • Korenie, podľa chuti
  • 1/4 hrnčeka cukru
  • 3 lyžice cesnaku
  • 1 šálka sójovej omáčky
  • 1 hrnček hnedého cukru
  • 1/2 hrnčeka medu
  • 2 lyžice sójovej omáčky

Príprava:

Do misky dáme sójovú omáčku, cukor, cesnak a mladú cibuľku. Do pripravenej marinády vložíme bôčik a marinujeme najmenej hodinu. Na plech rozložíme nakrájané zemiaky a špargľu. Polejeme olejom a posypeme soľou a korením. Pridáme bôčik a pečieme pri 135 C približne hodinu. Počas pečenia si pripravíme v malej miske zálievku, ktorú pripravíme z hnedého cukru, medu a sójovej omáčky. Pripravenou zálievkou prelejeme predpečený bôčik a necháme ešte 20 minút dopiecť pri teplote 260 C.

Autor: www.buzzfeed.com
Zdroj: TASTY channel www.youtube.com

-- inzercia --

Diskusia